joi, 11 aprilie 2013


Vernisaj la finalul taberei de creație FroniusArt 2013

[vezi comunicat sub foto] 

 
 

 

 

 

 

 

 

Vernisaj la finalul taberei de creație FroniusArt 2013Sâmbătă, 6 aprilie, la ora 18.00, în minunata cetate a Sighișoarei, mai exact la Turnul Fierarilor, acum o frumoasă galerie de artă, a avut loc vernisajul expoziției care a încununat strădania participanților la Tabăra de creație FroniusArt 2013.


Timp de o săptămână, 12 pictori din toată țara au pus pe pânză, hârtie sau frescă, gânduri și senzații trăite între zidurile cetății.

La Tabăra FroniusArt din acest an au participat sighi
șorenii Nicu Ardelean și Rareș Kerekes, de la Piatra Neamț a venit Ciprian Istrate, Cornel Vana a sosit la Sighișoara direct de la vernisajul expoziției sale de la Tg. Mureș, în echipa venită de la București găsim nume prestigioase ale simezelor importante, Marinela Măntescu și Horea Cucerzan, Gabriela Dobre, Mirela Hagiu, Adrian Ioan Podoleanu și Gheorghe Coman, iar Vitalie Butescu ne trimite gândurile sale de la Balcic. De asemenea, ultimul dar nu cel din urmă, Corneliu Drăgan-Târgoviște a venit, și nu prima dată, la tabăra de creație FroniusArt, din orașul al cărui nume l-a transformat în renume de simeză.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu